De Kracht van Verbinden

Organamic versterkt de kwaliteit van relaties in werk en leven

 

Lianda van der Knaap1 "Zonder goede relaties kan er weinig ontstaan. 

Veel zal mis gaan wanneer we slechte connecties hebben met onszelf en anderen.

Wanneer onze relaties stevig zijn, voelen we ons gesteund en daardoor sterker.

We kunnen meer en presteren beter. We kunnen van betekenis zijn voor anderen.

Het vraagt moed ons werkelijk te verbinden. Alleen vanuit verbondenheid bouwen we 

een betere werk- en leefomgeving voor onszelf, onze kinderen en de wereld.

Dit is onze motivatie om te werken op het snijvlak van leven, liefde en leiderschap"

 

Lianda van der Knaap 
 

Leiderschapskwaliteiten voor een betere samenleving

Net als ieder ander bent u in staat om het verschil te maken voor uzelf en anderen. Heeft u een  leidinggevende positie dan neemt u besluiten die consequenties hebben voor anderen en voor de wijze waarop we met elkaar de samenleving inrichten. Uw denken en besluiten heeft invloed op ons toekomstige leven. Beter leiderschap leidt tot een betere wereld. Maar hoe werkt u daaraan? Waar loopt u tegenaan? Het ontwikkelen van uw leiderschap is een boeiende leerweg die begint met leiding geven aan uzelf. Om het goede te doen vraagt het dat u in staat bent om u te verbinden en te laten raken. Wij werken voor directeuren en bestuurders, leidinggevenden en managementteams.

Organisatieontwikkeling vanuit betrokkenheid

Vanuit uw visie ontwikkelt u mensen en organisaties. De reikwijdte en effectiviteit daarvan is afhankelijk van uw inzicht, uw vermogen om te communiceren, samen te werken, de cultuur te beïnvloeden en u intern en extern te verbinden. Uw voorbeeld wordt gevolgd en het effect van uw gedrag raakt velen. De betrokkenheid die u laat voelen aan anderen bepaalt of mensen daadwerkelijk met u samenwerken of een andere weg gaan. Leiderschap is een kenmerk van de relatie, iets wat u gegeven wordt en niet wat u afdwingt.
Wij helpen u en uw teams om verschillen te zien en overbruggen, het onbespreekbare te bespreken, met emoties om te gaan, het vertrouwen te versterken en zo de prestaties te verbeteren.

Leren leven met een zeker gemak

Werk en relaties, het is een mooie leerweg. Wellicht bent u ambitieus en wilt u het beste uit uw leven halen. Een scherper inzicht in uw doelen en kwaliteiten helpen u daarbij. Op uw pad liggen mooie ervaringen maar beslist ook dilemma's en verliezen. Het leven is niet bedoeld om een zware dobber te zijn. Als dat voor u wel zo voelt, dan is daar zeker wat mee te doen. In onze jarenlange ervaring hebben we honderden anderen mogen begeleiden bij hun knagende vragen, verlangens en levensdoelen.

Onze begeleiding

Organamic is in 2000 opgericht door Lianda van der Knaap.  Met haar kennis, ervaring en betrokkenheid biedt ze inzichtgesprekken, therapie, coaching en procesbegeleiding in organisaties. Ad van Marrewijk is in 2007 voor Organamic gaan werken. Hij is vitaliteitscoach, trainer en praktijkondersteuner. Bij grotere opdrachten werken ze samen met partners uit hun professionele netwerk.

Voor begeleiding of therapie voor uw privérelaties ga naar onze website Organamic Relatieontwikkeling
     

Ons beleid t.a.v. de persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Organamic Relatieontwikkeling wil voldoen aan deze wet. Daarom geven wij op deze pagina aan welke persoonsgegevens we verzamelen, hoe we deze gegevens gebruiken en beveiligen.  Lees hier verder

 

 

organamic executive coaching textorganamic leiderschapsontwikkeling textmens en organisatie tekst1

organamic psychosocialetherapie textorganamic persoonlijkeontwikkeling text1best

 

Snel resultaat nodig?

Kies voor een intensief meerdaags programma.

Verdieping en liefdevolle confrontaties in de Bourgogne (Frankrijk).

Een life changing event!

Klik hier voor de agenda